Technische expertise

Innovatie ten dienste van apothekers en patiënten.

 • Het garanderen van de koudeketen is een absolute vereiste
  Patiënten moeten toegang hebben tot warmtegevoelige en uit de biotechnologie afkomstige producten op precies dezelfde wijze als andere geneesmiddelen. Hiertoe moet u voldoen aan specifieke voorwaarden voor het vervoer en de opslag. Ons doel: de officina-apotheker in staat stellen een sterke schakel in de koudeketen te zijn!

  Om een onberispelijke kwaliteit van de dienstverlening te garanderen, volgt CERP N.V. de technologische evolutie aan de hand van een proces dat drie elementen combineert:
 • een Neopor bak van polystyreenschuim op basis van grafiet met een duidelijk hogere thermische isolatiecoëfficiënt dan andere materialen die in de sector gebruikt worden. Dit materiaal is officieel goedgekeurd en recyclebaar.
 • nieuwe, dikkere eutectische platen zorgen voor een langere en betere koeling.
 • nieuwe diepvriesapparatuur.

  Het hele proces is getest door het Laboratoire National d'Essais (het Franse Nationale Testlaboratorium). De verslagen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 • De automatische voorraadaanvulling: een specialiteit van CERP N.V.
  CERP N.V. levert u zo snel mogelijk elk ontbrekend of niet gevoerd product in de lokale vestiging van uw apotheek. Plaats uw bestelling van maandag tot vrijdagavond voor levering de volgende ochtend bij de opening. Klanten van CERP N.V. worden binnen 24 uur beleverd.